Etusivu  | Vapaudenkatu  | Askonkatu  | Suurhalli/Ispi  | Suurhalli/Jari  | Catering  | Vinkit
vapaudenkatu 12, kokoustila


VAPAUDENKATU 12, LAHTI

"KAUPUNGIN YLIVOIMAISESTI SUOSITUIMMAT TILAT UUDISTUIVAT!

Saneeraustöiden yhteydessä tiloissa on nykyaikaisesti uudistettu keittiö, wc-tilat, sauna, pukuhuoneet ja allasosasto. Uima-allas on pinnoitettu uudelleen.

Tervetuloa käyttämään kaupungin suosituimpia tiloja!

VARAUKSET: Siirry online-varaukseen sivun alaosan varauskalenterin kautta.

TIEDUSTELUT JA SOPIMUSASIAKKAAT: varaukset(at)saunailta.fi tai 044-7524 200

Tilat sijaitsevat keskellä Lahtea - matkaa torille 25 metriä (rautatieasemalle 700m, linja-autoasemalle 400m.). 200m2:n allasosasto, jossa tilava sauna, 2 x pukuhuone, altaan päässä takkanurkkaus, lisäksi 200m2:n kokous/keittiötilat, iso kylmiö, yht.3wc:tä. Valoisan siistit ja helposti muunneltavat tilat max.100 henkilölle (kokoukset n.60 hengelle), Varustetaso: Darts-tikkataulu, äänentoistolaitteet+ lisäksi JVC cd/radionauhuri, karaokelaitteet (omat dvd-levyt mukaan), digiboxi, dvd, 46" taulu-TV, 2 x valkokangas, hiustenkuivain.

Tuo juomat tullessasi - oma pitopalvelumme hoitaa ruokailun puolestasi niin että myös siitä jää hyvä maku. Huono puolikin löytyy: valitettavasti Vapaudenkadun tila on niin haluttu että varauskirja tuppaa olemaan joskus kiusallisen täynnä, joten varaathan tilaisuutesi hyvissä ajoin! Kartta vapaudenkadun tiloihin.

VARAUSKALENTERI JA ONLINE-VARAUS

Varaat ja varmistat Vapaudenkadun saunatilat käyttöösi helposti ja nopeasti online-varauksella! Siirry online-varaukseen klikkaamalla varauskalenterin "Varaa tästä"-linkkiä tai vapaata ajankohtaa kalenterissa. Online-varauksen voi tehdä 24/7 ja varaamasi aika vahvistetaan sinulle välittömästi. Varauskalenterista näet myös reaaliaikaiset hintatiedot eri päiville.

...

Kummeli Group Oy